House VV

Residentieel
Scroll to see full case study
KLANT

Particulier

PROJECT

Eengezinswoning op een hoekperceel. Het zuiden situeert zich in de hoek van het perceel waar aansluiting is met het openbaar domein waardoor op zoek werd gegaan naar een manier om optimale lichtinval te combineren met voldoende privacy voor de bewoners. De oplossing werd gevonden door een patio ruimte te situeren in deze hoek. Hier komt de bezoeker toe in een omsloten ruimte , afgescheiden van de straatzijde via een doorzichtige houten wand.

Exterieur

Eens binnen in de woning beland je in de centrale patio die tevens zonlicht tot in het hart van de woning brengt. De ruimtes zijn hier rond geschikt en krijgen elk hun eigenheid door meer of minder aansluiting te zoeken bij de vide, de patio, het overdekte terras of het zonneterras.

Interieur

Het Interieur werd strak, wit en helder uitgewerkt. Dit verspreid het daglicht verder in de woning en wordt op enkele plaatsen onderbroken door schrijnwerk bekleed een donkere houtfineer. Deze geven karater en defineren verder de binnenruimtes. Techniek en verlichting werd optimaal geintegreerd opdat het rustgevende gevoel optimaal wordt beleefd.

No items found.

Binnenkijken

No items found.