House NV

Residentieel
Scroll to see full case study
KLANT

Particulier

PROJECT

Deze woning is eigentijds, weliswaar zonder te vervallen in een al te strak en vlak minimalisme. Het boeiende reliëf in de gevel, de uitgekiende combinatie van materialen en de bijzondere manier waarop de verschillende volumes en ruimtes in het pand werden geschakeld, maakt benieuwd naar meer. 

Exterieur

Markant samenspel van speelse volumes en uniforme materialen

De gevel combineert een witte gevelpleister met grafietgrijs metselwerk en antracietkleurige gevelpanelen waarmee ook de sectionale garagepoort bekleed werd. De breedte van de woning werd geaccentueerd door de horizontale vlakken in de gevel. Deze worden op hun beurt extra onderlijnd met in het pleisterwerk geïntegreerde ledlichtlijsten die na valavond, zowel vooraan als aan de achtergevel, voor extra cachet zorgen. 

Interieur

Interessant geschakelde ruimtes

Eens binnen valt ons meteen de interessante en misschien wat atypische schakeling van de verschillende ruimtes op met elk een eigen en unieke licht-beleving. Meteen links van de ‘glazen hal’ is de eetplaats met aansluitend het oostelijk gericht ontbijtterras. Deze eetplaats wordt van de keuken gescheiden door een dubbele kasten-wand, voor het grootste deel plafondhoog maar naar het uit-einde toe ook met een lager gedeelte. 

No items found.

Binnenkijken

No items found.