Duidelijke afspraken en sterke funderingen

De bouw van een woning, kantoor of appartementsgebouw bestaat uit fases. Dat kan best overweldigend aanvoelen, terwijl dat helemaal niet hoeft. Een complexe bouwuitdaging? Daar houden wij van! Maar wel steeds vertaald naar duidelijke afspraken en heldere taal. Als jouw architectenbureau ontzorgen we je van alle complexiteit. We zijn betrokken, van begin tot einde.

Onze expertises

Concept

Architectuur

3D & BIM Modeling

Projectopvolging

Bouwkunde

Interieurontwerp

3D visualisaties

Projectontwikkeling

HET PROCES

Intakegesprek en offerte

01

Een geslaagd project start steeds vanuit een sterke basis. Om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit, is het startschot een goed en vrijblijvend gesprek. Aan de hand van relevante voorbeelden en documenten lichten we het volledige traject toe en hoe wij precies werken. Wat wij van jou verwachten. En wat jij van ons mag verwachten. 

Het uittekenen van het concept, het vergelijken van offertes en het coördineren van de effectieve bouw? Daar hoef je niet van wakker te liggen. Je krijgt één aanspreekpunt: jouw projectarchitect. Hij of zij wordt ondersteund door ons hele team en zorgt ervoor dat alles samenvalt.  

Op basis van onze kennismaking en jouw totaalbudget maken wij een eerste offerte voor het voorontwerp.

02

Elk project start vanaf een leeg blad. Laag per laag vullen we dit met creatieve ideeën. Ideeën die we vinden in gesprekken met jou, de omgeving van de bouwlocatie en andere factoren. 

De levensstijl van je gezin of de dagelijkse flow van jouw business vormt het fundament van het voorontwerp in 2D en 3D. Net zoals je persoonlijke stijl en verwachtingen. En natuurlijk: je budget. 

Dit ontwerp geeft je een goed beeld van jouw toekomstige woning of businessplek. Plus, je krijgt een gedetailleerde raming van de kostprijs. Op basis van jouw feedback verfijnen we het voorontwerp en zetten we de puntjes op de i voor het totaalbudget.

Conceptueel ontwerp

Vergunningen en bouw

03

Krijgt het voorontwerp een go? Dan dienen wij de aanvraag van de bouwvergunning in en vragen we offertes op. Wij gaan voor jou op zoek naar de beste match binnen je budget en esthetische eisen

We doen de effectieve werfopvolging en waken erover dat het ontwerp correct vertaald wordt naar de werkelijkheid. Je projectarchitect zorgt er het hele bouwproces voor dat iedereen geëngageerd meedenkt. En jij? Jij wordt steeds up-to-date gehouden.